Zapiekanka Z Brokułów Kukurydzianych
Zapiekanka z brokułów kukurydzianych wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka krakersów saltine, cebula, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Zapiekanka Brokułowo-Kukurydziana, Brokułowa Zapiekanka Kukurydziana, oraz Zapiekanka z kukurydzy i brokułów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, aż tylko lekko gotowane, o 5 protokół.
Plastry boczku odcedzić na papierowych ręcznikach i pokroić na kawałki.
Wymieszać 3/4 szklanki kruszone krakersy, kukurydza, brokuły, cebula, jajko, i masło w misce; mieszanka łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać 1/4 szklanki kruszonych krakersów; top z boczkiem. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Zdjąć pokrywę i kontynuować pieczenie, aż boczek jest chrupiące i zapiekanka jest gotowane przez, o 30 więcej minut.