Zapiekanka z boczkiem i serem bez skórki
Bez skorupy bekon i ser Quiche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 62 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grzyby, ser cheddar mleka, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanka z boczkiem i serem bez skórki, Zapiekanka ze szpinakiem i bekonem, oraz Bekon Jalapeno Crustless Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rezerwa 2 Łyżki. każda cebula i pomidory. Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Grzyby dodajemy do kapieli; gotujemy i mieszamy 2 min. albo do przetargu.
Zdjąć z ognia. Pokruszony bekon.
Dodaj do patelni z pozostałymi cebulami i pomidorami; dobrze wymieszać.
Ubić jajka i śmietanę trzepaczką do wymieszania.
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; top z mieszaniną boczku i serów.
Piec 30 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. Wierzch z cebulą i pomidorami.
Odstawić 5 min. przed cięciem do serwowania.