Zapiekanka wołowo-pieprzowa z jajkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać wołowinę i pieprz haszysz z jajkami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 359 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina Z Jajkami I Pieczonym Ketchupem Z Czerwonej Papryki, Ziemniaki, pieprz i chorizo z jajkami sadzonymi, oraz Shishito papryka ziemniaczana z jajkami sadzonymi.
Instrukcje
Roztopić 3 Łyżki. masło w ciężkiej patelni 12-calowej na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki, kolejne 3 składniki i 3 łyżki. woda. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 minut lub aż ziemniaki zaczną lekko brązowy.
Dodać grzyby, tymianek i sól; gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub aż grzyby są rumiane i miękkie.
Dodać mostek, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 protokół. Trzymaj ciepło.
Roztopić Pozostałe 1 łyżka. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Delikatnie rozbij jajka na gorącej patelni i posyp pożądaną ilością soli i pieprzu. Gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.