Zapiekanka wołowo-kremowa ziemniaczana

Zapiekanka wołowo-kremowa ziemniaczana
Zapiekanka wołowo-kremowa ziemniaczana jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, fasola, haszysz brązowe ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka wołowo-kremowa ziemniaczana, Slow-Cooker Kremowy Dip Wołowy, oraz Slow Cooker Kremowa Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszaj zupę, mleko, pieprz i połowę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Warstw ziemniaków i fasolki szparagowej w kuchence. Top z mieszanki wołowiny; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WołowinaWołowina
4
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin. Wierzch z pozostałą cebulą przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn