Zapiekanka Wołowa Burgund

Zapiekanka Wołowa Burgund
Wołowina burgundzka zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.62 za porcję. Mieszanka wina burgundzkiego, pieczeń wołowa, mieszanka ziół i zupy cytrynowej oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Zapiekanka Wołowa Burgund, Moja Wołowina Burgund, oraz Burgundzka Wołowina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce połączyć wołowinę, suchą mieszankę zupy, bulion, cebula i zupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszać wszystko razem i wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać grzyby i wino i piec przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodać ugotowany makaron jajeczny i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny GotowanyMakaron Jajeczny Gotowany
6
Podawać ze świeżym chlebem i zieloną sałatką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn