Zapiekanka Verde Nacho
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Verde Nacho Zapiekanka spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 35 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać marynowane papryki jalapeã±o, cztery sery, mielona wołowina, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zapiekanka Nacho, Zapiekanka Nacho, oraz Zapiekanka Nacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię. Wymieszać salsę Verde; gotować 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Rozprowadź chipsy na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego naczyniem do gotowania w sprayu; na górze warstwami fasoli, mieszanki mięsa, sera i oliwek.
Piec 15 do 20 min. albo aż ser się roztopi i zapiekanka się rozgrzeje.
Wymieszać dressing i grube & Chunky Salsa aż do blended; mżawka nad zapiekanką. Wierzch z papryką.