Zapiekanka tostowa z brzoskwiniami i śmietaną

Brzoskwinie i śmietana Zapiekanka tostów francuskich może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 423 kalorie, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Mieszanka miodu, mleka, brzoskwiń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Francuskie Tosty Z Brzoskwiniami I Śmietaną, Francuskie tosty z brzoskwiniami i kremem, oraz Grzanki Francuskie z brzoskwiniami i śmietaną na noc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmarować 12 (1-cup) ramekins lub 1 (13x9-inch; 3-quart) szklane naczynie do pieczenia ze skróceniem lub sprayu z gotowania sprayu.
W rondlu 1-ćwiartkowym gotować masło, brązowy cukier i miód na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Mieszankę cukru wlać równomiernie na dno każdego ramekinu. Top każdy z plasterkami brzoskwini.
Wierzchnie brzoskwinie z warstwą kostek chleba, używając około połowy chleba. Wierzch równomiernie wymieszać z kostkami twarogu. Wierzch z wystarczającą ilością kostek chleba, aby całkowicie napełnić ramekiny (możesz nie używać całego chleba).
W dużej misce, ubić jajka, mleko i 1/2 szklanki ubijania śmietany z trzepaczką, aż dobrze połączone.
Wylać równomiernie na chleb w ramekinach. Ramekins przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Rano, odkryć ramekins; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść ramekiny na arkuszach ciastek z bokami lub bardzo płytką patelnią do pieczenia.
Piec około 30 minut lub aż złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regałach chłodzących. Lekko schłodzić.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić 1 szklankę śmietany ubijającej, cukier puder, cynamon i wanilia z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Zapiekanki Dollop ze świeżą bitą śmietaną; podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce.