Zapiekanka Tater Tot
Zapiekanka Tater Tot może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sos worcestershire, cebula, ketchup, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), oraz Zapiekanka Z Szynką I Tater Tot.
Instrukcje
Gotuj wołowinę i cebulę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż wołowina będzie dobrze rumiana, mieszając, aby rozbić mięso.
Wymieszać zupę, ketchup i Worcestershire na patelni. Łyżka mieszanki wołowiny do 12x8-calowe płytkie naczynie do pieczenia. Ułóż ziemniaki wokół krawędzi zapiekanki.
Piec w temperaturze 425 stopni F przez 25 minut lub aż ziemniaki zostaną zrobione.