Zapiekanka Tater-Top
Zapiekanka z Taterem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś Tater tots, cebulę, skondensowaną śmietanę z selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Tater-Top, Meksykańska Zapiekanka Z Nadzieniem, oraz Zapiekanka Po Meksykańsku.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować wołowinę, cebulę i seler, aż mięso nie będzie już różowe, a warzywa będą delikatne; odcedzić. Wymieszać z solą i pieprzem.
Mieszaninę łyżką do nasmarowanego 3-qt. naczynie do pieczenia.
Posmarować zupą. Top z mrożonymi ziemniakami.
Piec w temperaturze 400° przez 40 minut lub do uzyskania bąbelków.
Piec przez 5 minut lub aż ser się rozpuści.