Zapiekanka Taco
Zapiekanka z Taco może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 10. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, ser cheddar, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Zapiekanka Taco, Muszka Taco Zapiekanka, oraz Zapiekanka Taco.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
Na dużej patelni, gotować i wymieszać mieloną wołowinę i posiekaną cebulę na średnim ogniu do brązowego.
Wymieszaj w zupie pomidorowej, pomidorach pokrojonych w kostkę i mieszance przypraw taco. Wymieszać z makaronem.
Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Posypać pokruszone chipsy taco i starty ser na wierzchu.
Piec przez 30 do 35 minut, aż ser się rozpuści.
Podawać z posiekaną zieloną cebulą i śmietaną, w razie potrzeby.