Zapiekanka z Taco może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 10. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, ser cheddar, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Zapiekanka Taco, Muszka Taco Zapiekanka, oraz Zapiekanka Taco.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Drenaż.
4
Na dużej patelni, gotować i wymieszać mieloną wołowinę i posiekaną cebulę na średnim ogniu do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wymieszaj w zupie pomidorowej, pomidorach pokrojonych w kostkę i mieszance przypraw taco. Wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Zupa Pomidorowa
Pomidor
Makarony
6
Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Posypać pokruszone chipsy taco i starty ser na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Frytki
8
Piec przez 30 do 35 minut, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Podawać z posiekaną zieloną cebulą i śmietaną, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.