Zapiekanka szwajcarska, kiełbasa, makaron i fasola

Szwajcarski Chard, kiełbasa, makaron, i fasoli zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 868 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, boćwinę szwajcarską, fasolę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Makaron pełnoziarnisty z kiełbasą i Chardą Szwajcarską, Zapiekanka Z Kozim Serem I Serem Szwajcarskim, oraz Pastan Z Białej Fasoli I Szwajcarska Zupa Z Chard.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Doprowadzić 1 łyżeczkę soli i wody do wrzenia. Zamieszaj w fusilli i wróć do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu przez około 6 minut.
Wymieszaj łodygi chard i granulki bulionu z kurczaka do makaronu i wody. Kontynuuj gotowanie, aż makaron gotuje się przez, ale jest jeszcze lekko twarde, o 6 Więcej minut. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania.
Odcedzić makaron i łodygi chard.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Kiełbasa gotować linki aż równomiernie rumiane i nie różowy w środku.
Kiełbasę przełożyć na talerz i pokroić.
Masło ciepła i czerwona papryka płatki na średnim ogniu na patelni używane do gotowania kiełbasy; gotować i mieszać cebulę i czosnek w maśle, aż miękka i cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Wymieszać pokrojone liście chard Szwajcarski i ocet balsamiczny do mieszaniny cebuli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż liście chard są miękkie, o 5 protokół.
Wymieszać fasolę nerkową i pomidora do mieszanki liści chard i cebuli; nadal gotować przez 3 więcej minut.
Wymieszaj makaron, łodygi chard i 1/2 zarezerwowanego płynu do gotowania do warzyw. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Jeśli sos stanie się zbyt suchy, dodaj pozostały płyn do gotowania.
Przenieść mieszaninę makaronu do dużego naczynia do pieczenia.
Ułóż pokrojoną kiełbasę i pokruszony ser feta na szczycie makaronu, naciskając mieszaninę.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser feta zacznie się topić, około 15 minut. Włącz brojlery piekarnika i broil, aż ser jest rumiane, 3 do 5 Więcej minut.