Zapiekanka schabowo-ziemniaczana

Kotlet schabowy i zapiekanka ziemniaczana wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 537 kalorii, 49g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kotletów wieprzowych, ziemniaki, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Ziemniaczana Schabowa, Zapiekanka schabowo-ziemniaczana, oraz Szwajcarski Kotlet schabowy i zapiekanka ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Kotlety schabowe ułożyć na oleju i podsmażyć.
W średniej misce, połączyć zupę i mleko. Ułóż ziemniaki i cebulę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Na ziemniaki i cebulę ułożyć rumiane kotlety, a następnie całość zalać mieszanką zupy.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku. Top z serem, i piec jeszcze 30 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.