Zapiekanka Ragin' Cajun

Zapiekanka Ragin ' Cajun może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 471 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, seler, kreolski przyprawy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Ragin ' Cajun Ketchup, Zapiekanka Wołowa Cajun, oraz Zapiekanka Z Kalafiora Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki skórki, i devein, w razie potrzeby; odstawić.
Podsmażyć wędzoną kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Dodaj cebulę i dalej 3 składniki; smażyć 2 do 3 protokół.
Dodać pomidory i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia, i wymieszać z ryżem; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Mieszać w krewetki; gotować 3 do 5 minut lub po prostu aż krewetki kolei różowy.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.