Zapiekanka Potrójnie Wiśniowa

Zapiekanka Potrójnie Wiśniowa
Kraty-Topped Triple-Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, wiśnie bing, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Wiśniowy w kratkę, Placek Wiśniowy Z Kratką, oraz Placek Z Jagodami W Kratkę.

Instrukcje

1
Syrop z wiśni Morello przecedzić do miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Połączyć odsączone wiśnie Morello, 1/4 szklanki napięte syrop Morello, i skrobia kukurydziana w średniej misce; mieszać do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzereśnieCzereśnie
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć pozostałe napięte syrop Morello, suszone wiśnie, cynamon, gałka muszkatołowa i anyż w ciężkim dużym rondlu. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż wiśnie będą pulchne, o 10 protokół. Odkryć, zwiększyć ciepło do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina pęcherzyków grubo i jest zredukowana do 3/4 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 10 minut dłużej. Odrzuć laskę cynamonu, gałkę muszkatołową i anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
CzereśnieCzereśnie
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać wiśnie i cukier i mieszać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści; zwiększyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż świeże wiśnie będą miękkie po przekłuciu ostrym nożem, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Dodać mieszankę Morello cherry i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina pęcherzyków i zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
6
Przenieść ciasto nadzienie do średniej miski i ostudzić całkowicie. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.
8
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozwałkować 1 pie crust dysku na powierzchni mąki do 12-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
10
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Trim zwis ciasta do 1 cala. Łyżka chłodzone nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
11
Rozwiń drugi krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta 13x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
12
Wytnij prostokąt ciasta wzdłuż na paski o szerokości 3/4 cala. Ułóż 5 pasków ciasta na nadzieniu wiśniowym w 1 kierunku i 5 pasków w przeciwnym kierunku, tworząc kratę i odstępy równomiernie, tkając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CiastoCiasto
13
Szczotka dolnej krawędzi skorupy lekko z kremem i naciśnij paski ciasta do skorupy do uszczelnienia. Przyciąć dowolny zwis z pasków ciasta. Obróć krawędź ciasta dolnej skorupy do góry na paski ciasta, szczypanie delikatnie do uszczelnienia. Ozdobnie zagniatane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
14
Krawędzie szczotki i kratki lekko Z Ubijania kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
15
Umieść ciasto na obramowanej blachy do pieczenia i piec, aż skorupa jest złoty kolor i wypełniając pęcherzyki grubo, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
16
Przenieść ciasto do stelaża i ostudzić do letniego, około 2 godzin.
17
Ciasto podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn