Zapiekanka - Pieczona Łopatka Wieprzowa

Zapiekanka - Pieczona Łopatka Wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z pieczonym ramieniem wieprzowym. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 86g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałązki tymianku, pomidor, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona Łopatka Wieprzowa, Łopatka Wieprzowa Wolno Pieczona, oraz Pieczona w czosnku łopatka wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodać Tyłek wieprzowy i cebulę i brązowy dobrze ze wszystkich stron na umiarkowanym ogniu, o 20 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Związać łodygi pietruszki, tymianek i liść laurowy w pęczek. Odrzuć tłuszcz w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj pakiet do zapiekanki wraz z wodą i pomidorem i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i gotować na małym ogniu, obracając mięso co 20 minut, aż będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Przełożyć mięso na deskę do krojenia, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut. Soki z patelni przecedzić do małego rondla i odcedzić tłuszcz. Gotować na dużym ogniu, mieszając, aż soki zostaną zredukowane do 1 1/4 szklanki, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Mięso pokroić w cienkie plasterki i podawać z sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn