Zapiekanka - Pieczona Łopatka Wieprzowa

Zapiekanka - Pieczona Łopatka Wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z pieczonym ramieniem wieprzowym. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 86g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałązki tymianku, pomidor, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona Łopatka Wieprzowa, Łopatka Wieprzowa Wolno Pieczona, oraz Pieczona w czosnku łopatka wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
2
Dodać Tyłek wieprzowy i cebulę i brązowy dobrze ze wszystkich stron na umiarkowanym ogniu, o 20 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Związać łodygi pietruszki, tymianek i liść laurowy w pęczek. Odrzuć tłuszcz w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj pakiet do zapiekanki wraz z wodą i pomidorem i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i gotować na małym ogniu, obracając mięso co 20 minut, aż będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przełożyć mięso na deskę do krojenia, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut. Soki z patelni przecedzić do małego rondla i odcedzić tłuszcz. Gotować na dużym ogniu, mieszając, aż soki zostaną zredukowane do 1 1/4 szklanki, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Mięso pokroić w cienkie plasterki i podawać z sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn