Przepis na zapiekankę End-of-the-Garden można przygotować w około 1 godzinę i 30 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 151 kalorii . Za 87 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 3 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Ten przepis z Taste of Home wymaga bazylii, wody, soli i parmezanu. Jest idealny na zimę . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 67% . Podobne przepisy obejmują Avocado Toast With Caramelized Sweet Onion, Grape Tomatoes, Fresh Garden Chives and Chive Blossoms , Easy Skillet Garden Lasagna i Garden Baked Red Peppers .
Instrukcje
1
Ułóż połowę pierwszych 10 składników w naczyniu do pieczenia o pojemności 3 qt. posmarowanym sprayem do pieczenia. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Zalej wodą. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 60-75 minut lub do miękkości. Zdejmij pokrywkę; piecz jeszcze 5 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta