Almond Seler Bake wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 115 kalorii , 4 g białka i 6 g tłuszczu . Za 54 centy za porcję otrzymasz dodatek na 12 osób. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, płatki migdałów, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48% , to danie jest solidne. Zupa z selera, lubczyku i migdałów , sałatka z kolendry, selera i migdałów oraz kotlety schabowe z sałatką z selera i migdałów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść seler w natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Posypać serem, papryką i pieprzem. Napełnij zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
3
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 45 minut. Odkryć; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Piec 10-15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web