Zapiekanka Migdałowo-Selerowa

Zapiekanka Migdałowo-Selerowa
Almond Seler Bake wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 115 kalorii , 4 g białka i 6 g tłuszczu . Za 54 centy za porcję otrzymasz dodatek na 12 osób. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, płatki migdałów, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48% , to danie jest solidne. Zupa z selera, lubczyku i migdałów , sałatka z kolendry, selera i migdałów oraz kotlety schabowe z sałatką z selera i migdałów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść seler w natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Posypać serem, papryką i pieprzem. Napełnij zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
3
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 45 minut. Odkryć; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Piec 10-15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn