Zapiekanka Meksykańska Warstwowa
Przepis warstwowa meksykańska zapiekanka jest gotowa w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 856 kalorii, 25g białka, oraz 52g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, mieloną wołowinę, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Meksykańska Warstwowa, Warstwowa Zapiekanka Z Kurczaka Meksykańskiego, oraz Warstwowa Meksykańska Zapiekanka Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Dodać kukurydzę i salsę; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać twarożek i śmietanę w małej misce.
Warstwa 2 szklanki chipsy, pół mieszanki mięsa, 3/4 szklanki cheddar i pół mieszanki twarogu w 2-qt. zapiekanka. Powtórz warstwy chipsów, mieszanki mięsa i mieszanki twarogu.
Piec 35 min. Włóż Pozostałe chipsy wokół krawędzi zapiekanki; top z pozostałym cheddar.
Piec 10 min. albo aż ser się rozpuści.