Zapiekanka Meksykańska Warstwowa

Zapiekanka Meksykańska Warstwowa
Przepis warstwowa meksykańska zapiekanka jest gotowa w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 856 kalorii, 25g białka, oraz 52g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, mieloną wołowinę, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Meksykańska Warstwowa, Warstwowa Zapiekanka Z Kurczaka Meksykańskiego, oraz Warstwowa Meksykańska Zapiekanka Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać kukurydzę i salsę; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Wymieszać twarożek i śmietanę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Warstwa 2 szklanki chipsy, pół mieszanki mięsa, 3/4 szklanki cheddar i pół mieszanki twarogu w 2-qt. zapiekanka. Powtórz warstwy chipsów, mieszanki mięsa i mieszanki twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Piec 35 min. Włóż Pozostałe chipsy wokół krawędzi zapiekanki; top z pozostałym cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Piec 10 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn