Zapiekanka Meksykańska

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj zapiekanki meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 439 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Mieszanka pomidorów w puszkach, twarogu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Zapiekanka Meksykańska Quinoa Z Pieca, oraz Smoky Chicken and chorizo Mexican Enchilada zapiekana Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować indyka i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Dodać pomidory i przyprawy taco; gotować i mieszać, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Warstwa cztery tortille, nakładające się lekko, na dole iw górę po bokach smarowane 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia. Top z mieszanki mięsa i pozostałe tortille. połączyć jajka, twarożek i 3/4 szklanki sera cheddar; wlać tortille.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Posypać pozostałym serem.
Podawać z pomidorami, sałatą i śmietaną w razie potrzeby.