Zapiekanka Meksykańska

Przepis meksykańska zapiekanka jest gotowa w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 16. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomidorów i chiles, pasteryzowany produkt serowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Zapiekanka Meksykańska, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmielony chuck i pokrojoną w kostkę cebulę gotować w holenderskim piekarniku, mieszając, aż mięso rozpadnie się i nie będzie już różowe.
Odcedzić mieszaninę mięsa i wrócić do holenderskiego pieca.
Wymieszać rosół, pomidor pokrojony w kostkę i zielone chiles, i fasola.
Warstwa połowa tortille równomiernie na 2 lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynia do pieczenia. Na wierzch wymieszać 1/4 mieszanki mięsa i 1/4 kostek sera. Powtórz warstwy z pozostałymi tortillami, mieszaniną mięsa i serem.
Piec w 350 przez 30 minut lub do rozpuszczenia sera.
* Fasola Pinto może być zastąpiona fasolą ranch.
Uwaga: w razie potrzeby zamrozić zapiekankę do 1 miesiąca. Rozmrozić w lodówce na noc i piec zgodnie z zaleceniami.