Zapiekanka Meksykańska

Meksykańska zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 488 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar-jack, mieszankę przypraw taco, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać półksiężycowe bułki obiadowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Easy Toffee Bars jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Zapiekanka Meksykańska.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, wymieszać wołowinę, mieszanka przypraw taco i kukurydza.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Łyżka do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 12x8 cali (2-quart); posypać 1 szklanką sera.
Oddzielić lub pokroić ciasto na 2 długie prostokąty (jeśli używasz półksiężycowych rolek, naciśnij perforacje, aby uszczelnić).
Umieścić na wierzchu mieszanki mięsa.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec w temperaturze 375 ° F 15 do 20 minut.