Zapiekanka kukurydziano-warzywna
Zapiekanka kukurydziano-warzywna wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii , 7 g białka i 7 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, ser cheddar, zagęszczoną zupę krem z selera i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją dzisiaj. Można się nią delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobra na zimę . Niewielu osobom naprawdę podobała się ta przystawka. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Babeczki kukurydziane ze świeżą kukurydzą , Kluski z kukurydzy, szczypiorku i Cotija w bulionie kukurydzianym i kokosowym oraz Zapiekanka penne z wołowiną i warzywami .
Instrukcje
Wymieszaj kukurydzę, brokuły, marchewkę i cebulę; umieść je w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
W misce wymieszaj zupę, mleko, sos Worcestershire i czosnek w proszku.
Polać warzywa. Posypać resztą sera.
Piec w temperaturze 350° przez 35–40 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe i bulgoczące.