Zapiekanka z kukurydzy bez jaj może być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kukurydzę, mieszankę chleba kukurydzianego, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, Jadalne ciasto na ciasteczka (bez jaj i bez nabiału), oraz Kukurydza Bezglutenowe Słodkie Ziemniaki Łyżka Chleb.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać kukurydzę z całego jądra, kukurydzę w stylu śmietany i chleb kukurydziany wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Z Całego Jądra
Kukurydza Kremowana
Cornbread Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do miski wlać roztopioną margarynę; wymieszać. Złóż śmietanę do mieszanki kukurydzy, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
¼ Czubatej Szklanki Mąki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie rumiane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, 45 minut do 1 godziny. Schłodzić w patelniach przez 5 minut przed podaniem.