Zapiekanka Krabowa

Zapiekanka Krabowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z kraba. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,42 zł za porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz dziecko szpinak, cebula kopru włoskiego, białka jaj i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Krabowym, Zapiekanka krabowa dla dwojga na # SundaySupper, oraz Deviled Crab Casserole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj ziemniaki, cebula, pieprz i koper włoski; smażyć, aż miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek; smażyć na złoty kolor, o 2 protokół. Wymieszać z boczkiem i szpinakiem; gotować 2 minuty lub aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Przełożyć do miski i ostudzić. Jajka ubić w innej misce. Wymieszaj jajka, fetę, twarożek, soję, bułkę tartą, kolendrę,dil, l i szczypiorek do mieszanki warzywnej. Złożyć w krabmeat. Doprawić solą i pieprzem. Płaszcz 9" x 12" patelni z sprayem do gotowania; kurz z 2 łyżki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
CrabmeatCrabmeat
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
SoymilkSoymilk
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść 1 arkusz filo na patelni; pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Warstwa 3 więcej arkuszy phyllo z rzędu; pędzel każdy z olejem. Pył z pozostałym parmezanem. Łyżka wymieszać na ciasto; top z resztą phyllo; umyć każdy arkusz olejem. Ocena góry, aby zaznaczyć 3 "x 6" sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cienki-Cienki-
8
Piec 35 minut lub aż złoty. Lekko ostudzić; podawać.Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj ziemniaki, cebula, pieprz i koper włoski; smażyć, aż miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
11
Dodać czosnek; smażyć na złoty kolor, o 2 protokół. Wymieszać z boczkiem i szpinakiem; gotować 2 minuty lub aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12
Przełożyć do miski i ostudzić. Jajka ubić w innej misce. Wymieszaj jajka, fetę, twarożek, soję, bułkę tartą, kolendrę,dil, l i szczypiorek do mieszanki warzywnej. Złożyć w krabmeat. Doprawić solą i pieprzem. Płaszcz 9" x 12" patelni z sprayem do gotowania; kurz z 2 łyżki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
CrabmeatCrabmeat
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
SoymilkSoymilk
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Umieść 1 arkusz filo na patelni; pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Warstwa 3 więcej arkuszy phyllo z rzędu; pędzel każdy z olejem. Pył z pozostałym parmezanem. Łyżka wymieszać na ciasto; top z resztą phyllo; umyć każdy arkusz olejem. Ocena góry, aby zaznaczyć 3 "x 6" sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cienki-Cienki-
15
Piec 35 minut lub aż złoty. Lekko ostudzić; podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn