Zapiekanka Jajeczna ze Szpinakiem i Kiełbasą
Zapiekanka jajeczna ze szpinakiem i kiełbasą może być bezglutenowym, pierwotnym i דל פחמימות,znym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 278 kalorii . Za 1,03 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 12 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Mieszanka kiełbasy wieprzowej luzem, proszku chili, pasków bekonu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 52% , to danie jest solidne. Zapiekanka jajeczna ze szpinakiem i kiełbasą , Zapiekanka jajeczna ze szpinakiem i kiełbasą oraz Zapiekanka jajeczna z kiełbasą indyczą i szpinakiem i grzybami {Niskowęglowodanowa i bezglutenowa} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. Na dużej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Łyżką do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. naczynie do pieczenia.
Ułożyć warstwami szpinak, bekon, cebulę, czerwoną paprykę i sery.
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko i przyprawy; wylać na wierzch.
Piec 30-35 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Odstaw na 5 minut przed krojeniem.