Garden Veggie Egg Bake może być właśnie tym przepisem bezglutenowym , którego szukałeś. Za 1,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 198 kalorii , 21 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 474 fanów. Udaj się do sklepu i kup ser cheddar, twaróg, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje znakomitą ocenę Spoonacular wynoszącą 88% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Summer Veggie Bake , Chorizo and egg bake i Avocado Toast With Caramelized Sweet Onion, Grape Tomatoes, Fresh Garden Chives and Chive Blossoms .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce ubij jajka, zamiennik jajek, sery, paprykę i sos paprykowy. Wymieszaj z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przełożyć do naczynia do pieczenia o wymiarach 11x7 cali wysmarowanego sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec bez przykrycia przez 45–50 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.