Jabłko-Gruszka Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz masło, śmietanę do ubijania, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Gruszki I Czerwonej Cebuli, Zapiekanka z dyni i gruszek, oraz Każde jabłko ma swoją Star & a na sos jabłkowo-gruszkowy.
Wlać do płytki 2-do 2 1/2-quart naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Umieścić biszkopty w 1-quart zip-lock plastikowej torbie i zmiażdżyć lekko wałkiem do ciasta, aby 1 1/2 szklanki grube okruchy; wlać do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego