Zapiekanka Gnocchi
Zapiekanka Gnocchi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka gnocchi, mielona kiełbasa wieprzowa, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Gnocchi, Zapiekanka gnocchi z boczkiem, oraz Serowa Zapiekanka Gnocchi z szynką i groszkiem.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa na patelni na średnim ogniu; odcedzić. Tymczasem gotować gnocchi zgodnie ze wskazówkami opakowania; spuścić. W wysmarowanym 2-ćwiartkowym naczyniu żaroodpornym połącz wszystkie składniki z wyjątkiem jednej szklanki sera.
Piec, Odkryte, w 350 stopni przez 25 minut, lub do ogrzania. Top z pozostałym serem i piec przez kolejne 10 minut, lub aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi bardzo dobrze współpracuje z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto