Zapiekanka Enchilada Z Czarnej Fasoli

Zapiekanka Enchilada z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 478 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz krem, tortille kukurydziane, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Zapiekanka Enchilada Z Czarnej Fasoli Quinoa, Zapiekanka z dyni i Czarnej Fasoli Enchilada, oraz Zapiekanka Z Czarnej Fasoli I Kukurydzy Enchilada Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/2 szklanki sera, ryż, i następne 7 składników (ryż przez jalapeo) w dużej misce.
Rozprowadź 1/4 szklanki sosu enchilada na dnie 11 x 7-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Podgrzać pozostały sos enchilada na patelni przez 2 minuty lub do ogrzania, i zdjąć z ognia. Pogłębiać obie strony 6 tortille w ciepłym sosie enchilada, i zorganizować tortille, nakładające się, nad sosem w naczyniu do pieczenia. Top z 1 3/4 szklanki mieszanki fasoli. Pogłębiać obie strony pozostałych tortillas w ciepłym sosie enchilada, i zorganizować tortille, nakładające się, na mieszaninie fasoli. Wierzch z pozostałą mieszaniną fasoli, pozostałym sosem enchilada i 1/2 szklanki sera.
Piec w 350 przez 40 minut lub do bąbelków.