Zapiekanka do squasha FODMAPS

Zapiekanka do squasha FODMAPS
Zapiekanka do squasha FODMAPS to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz okruchy płatków kukurydzianych, przyprawioną sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka z dyni mamy, oraz Zapiekanka Z Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść squash w dużym garnku i przykryj wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić i rozgnieść squash w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszaj 1 szklankę płatków kukurydzianych, margarynę, jajka, cukier, sól przyprawioną i czarny pieprz do puree z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
Posypać okruchy płatków kukurydzianych o 1/4 szklanki na mieszaninie squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i polewa jest lekko rumiane, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn