Zapiekanka Do Pizzy Ziemniaczanej

Zapiekanka Do Pizzy Ziemniaczanej
Zapiekanka do pizzy ziemniaczanej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 8 i kosztuje 2,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Mieszanka skondensowanej zupy z serem cheddar, sosu do pizzy, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ziemniaczane z Pecan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Pizza ziemniaczana: Pizza di Patate, oraz Zapiekanka Do Pizzy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wołowinę, grzyby, zielony pieprz i cebulę, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tymczasem w dużej misce połącz sos do pizzy, zupę, mleko, włoską przyprawę, sól czosnkową i płatki pieprzu. Wymieszać ziemniaki, pepperoni i mieszankę wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przełóż połowę mieszanki mięsnej do wolnowaru 5-qt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Posypać połową sera; powtórzyć warstwy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn