Zapiekanka Do Pizzy Tater Tot

Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka do pizzy Tater Tot może być świetny przepis, aby spróbować. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, papryki, mielonej wołowiny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Zapiekanka Do Pizzy Tater Tot, oraz Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana, często mieszając.
Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać z zupą. Gotować, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka mieszanki wołowiny do rozpylonego naczynia do pieczenia. Łyżka sosu do pizzy równomiernie na wierzchu. Ułóż pepperoni i paprykę na sosie.
Posypać serem. Ułóż nuggetsy ziemniaczane nad serem. Przykryć folią.
Piec w temperaturze 191°. przez 30 minut.
Wyjąć folię; piec dodatkowe 15 do 20 minut lub do całkowitego ogrzania.