Zapiekanka Do Pizzy Popover
Zapiekanka Popover Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Zapiekanka Do Pizzy Popover, Zapiekanka Grzybowa Popover, oraz Pizza Popover Z Bellami, Cebulą I Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425°.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do pizzy.
Podgrzej do wrzenia; zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymaj ciepło.
Ubić jajka, mleko, olej, mąkę i sól trzepaczką do spienienia. Łyżka mieszanki wołowiny w ungreased prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali.
Masę jajeczną zalać serem.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do puffy i złoty kolor.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon