Zapiekanka do pizzy dla miłośników mięsa

Zapiekanka do pizzy dla miłośników mięsa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, cebuli, mieszanki serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka do pizzy dla miłośników mięsa, Pizza miłośnika mięsa, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 3-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania. Makaron gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania. Wróć do rondla.
Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować i wymieszać kiełbasę, cebula, papryka i czosnek na średnim ogniu o 7 minut lub aż kiełbasa nie jest już różowy i cebula jest zmiękczona. Wymieszać z sosem do pizzy, bekonem i pepperoni.
Wlać mieszaninę na ugotowany makaron; wymieszać. Połówkę mieszanki makaronu (około 4 szklanek) przełożyć do zapiekanki.
Posypać 1 szklanką sera. Łyżka pozostałej mieszanki makaronu na wierzchu.
Piec 30 minut; wierzch z pozostałym 1 szklanką sera.
Piec 5 do 10 minut dłużej lub aż gorące i ser topi się i bąbelki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.