Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki Chiles Rellenos. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 21g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz białka jaj, cebulę, ser colby-monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać kurczaka i cebulę; gotować 6 minut lub aż kurczak jest gotowy, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Połącz mieszankę z kurczaka, kminek i następne 5 składników (przez refried fasoli) w misce.
Ułóż połowę zielonych pasków chile w dolnej części szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania; góra z połową sera. Łyżka kopce mieszanki fasoli na ser, i rozprzestrzeniać delikatnie, pozostawiając 1/4-calowy granicy wokół krawędzi naczynia; top z kukurydzy. Ułóż pozostałe paski chile nad kukurydzą; top z pozostałym serem.
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Mąkę i sól wymieszać w misce; stopniowo dodawać mleko i ostry sos, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać jajka i białka; wlać mieszaninę mleka na paski chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.