Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą i polentą
Kiełbasa i Polenta śniadanie zapiekanka może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos pieprzowy, jajka, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą, Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj kiełbasę; smażyć 3 minuty lub aż rumiane.
Dodaj cebulę, tymianek i czosnek; smażyć 5 minut.
Mleko zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać polentę i sól; dusić 7 minut, często mieszając trzepaczką.
Dodać sery; mieszać, aż sery się stopią.
Umieścić mieszaninę polenta w dużej misce; odstawić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sosem pieprzowym i jajkami.
Dodać mieszankę kiełbasy; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Rozprowadzić mieszaninę polenty na 2-litrowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia bezpieczne dla brojlerów pokryte sprayem do gotowania. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć powierzchnię folią; przechowywać w lodówce na noc.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub tylko do zestawu.
Rozgrzej brojlery do wysokiej; Usuń naczynie, gdy brojlery się nagrzewają. Broil 2 minuty lub do góry jest lekko rumiane.