Zapiekane w boczku przegrzebki Tournedos z letnim Sukkotem

Zapiekane w boczku przegrzebki z letnim Sukkotem mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 19g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać przegrzebki morskie, szaszłyki, fasola lima, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tournedos Zawinięte W Boczek I Szałwię, Roladki Zapiekane W Boczku, oraz Letni Succotash Z Boczkiem I Grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zbuduj wielopoziomowy ogień w grillu: pozostaw 1/4 DNA wolnego od węgli, wsadź węgle w pozostałe 3/4 grilla, aby były 3 razy wyższe z jednej strony niż z drugiej. Gdy wszystkie węgle są zapalone, a temperatura obniżyła się do średniej (trzymaj rękę około 5 cali nad siatką grilla, nad obszarem, w którym węgle są najgłębsze, przez 4 do 5 sekund), grill jest gotowy do gotowania.
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż wytworzy dobrą ilość tłuszczu, ale nie rozpoczął kolor lub Marszczyć się, o 4 protokół (boczek powinien być gotowany w połowie, powinien pozostać giętki).
Wątek przegrzebki na szaszłyki, wprowadzenie 3 na każdym szaszłyku, zig zagging z kawałkiem boczku wokół każdego trio przegrzebki, zabezpieczając go na górze i na dole z wykałaczkami, lub zabezpieczyć drugim szaszłyku.
Posypać szaszłyki obficie solą i pieprzem, następnie umieścić na grillu na boku z mniejszą ilością węgli i gotować, aż przegrzebki są nieprzezroczyste przez całą drogę, o 5 do 7 minut na stronie.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę, Lima fasola, pomidor, szałwia, i sól i pieprz, do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wszystkie składniki są ładne i gorące, o 5 protokół.
Aby służyć, umieścić około 1/4 sukkotash na każdym talerzu, top z 2 szaszłyki.
Uwaga kucharza: spróbuj użyć największych przegrzebki dostępne, jeśli suche przegrzebki są dostępne, to jeszcze lepiej. Podczas grillowania przegrzebki uważaj na wszelkie flary-ups.