Zapiekane Serowe Ziemniaki

Zapiekane Serowe Ziemniaki
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 227 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jeśli 65 centów za porcję spada twój budżet, zapiekane ziemniaki serowe mogą być spektakularne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Mieszanka masła, skondensowany krem z zupy grzybowej, ostry ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Zapiekane Serem, Zapiekane ziemniaki z szynką i serem, oraz Zapiekane ziemniaki z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć ziemniaki i zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Warstwa połowa mieszaniny w nasmarowanym 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia. Polać połową masła i posypać połową sera. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn