Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Seared rzadkie Niçoise tuńczyk sałaty kubki może być wybitny przepis, aby spróbować. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 4. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka oliwek niçoise, majonez, zebrane liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: marokański przyprawiony pieczony Rzadki tuńczyk, Sałatka Nicoise Sałata Kubki, oraz Smażony Tuńczyk Niçoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stek z tuńczyka natrzeć w 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek. Doprawić ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Stek Z Tuńczyka
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w małej patelni nonstick na średnim ogniu, aż migotanie. Zapiekamy tuńczyka przez 45 sekund z każdej strony i natychmiast pocieramy gorącą rybę ściętą stroną czosnku. Odstawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie pokroić w 1/2 cala kostki
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, Każda
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek, skórkę z cytryny i sok, tymianek, majonez i miód ubić, doprawić solą i pieprzem. Tuńczyk w kostce. Wrzucić tuńczyka, ziemniaki, fasola, pomidory, oliwki, cebula, kapary, i anchois z sosem cytrynowym w dużej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Ułóż sałatkę z tuńczyka w filiżankach sałaty i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Srebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Starty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.