Zapiekane przegrzebki z sosem chili Cream
Zapiekane przegrzebki z sosem chili Cream mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kolendrę, mleko, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Zapiekane przegrzebki w sosie śmietanowo-musztardowym Cajun, Zapiekane przegrzebki na Linguine z sosem pomidorowym, oraz Zapiekane przegrzebki na Linguine z sosem pomidorowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć przegrzebki i 2 łyżki mąki w dużej torbie zip-top; uszczelnić worek i wstrząsnąć delikatnie płaszcz przegrzebki.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu, wirując, aby pokryć dno patelni.
Dodaj przegrzebki; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Usuń przegrzebki z patelni; utrzymać ciepło.
Margarynę roztopić na patelni na średnim ogniu.
Dodaj 2 łyżeczki mąki i gotuj 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj chili w proszku, sól i kminek; gotować 30 sekund, często mieszając. Stopniowo mieszać w mleku, i gotować 2 1/2 protokół lub aż gruby, często mieszając. Powrót przegrzebki na patelnię; dodać kolendry, mieszając delikatnie do herbu.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.