Zapiekane przegrzebki z salsą Verde
Przepis zapiekane przegrzebki z Salsa Verde może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 321 kalorii, 14g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kapary, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Przegrzebki Ze Zwęglonymi Pomidorami I Salsą Verde, Stek zapiekany z salsą Verde, oraz Kurczak zapiekany z włoską salsą Verde.
Instrukcje
W małej misce, połączyć natkę pietruszki, Skórka z cytryny, czosnek, kapary, sól, pieprz, i oliwa z oliwek. Dobrze wymieszać, aby połączyć i posmakować przyprawy. Pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
W międzyczasie pokryj dno ciężkiej patelni oliwą z oliwek. Upewniając się, że przegrzebki są suche, ostrożnie dodać je w jednej warstwie dobrze rozmieszczone (zbyt blisko siebie i są one podatne na parę i nie rozwijać dobrą skorupę). Gotować, aż złoty z obu stron, 2-3 minut z każdej strony.
Podawać przegrzebki natychmiast z salsa verde spooned nad nim.