Zapiekane przegrzebki z Purée z kalafiora
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 108 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 1,23 zł za porcję spada w budżecie, pieczone przegrzebki z Purée z kalafiora może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, różyczki kalafiora, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z puree z kalafiora i brukselką balsamiczną, Zapiekane przegrzebki z przecierem Grochowym i rzodkiewką, oraz Zapiekane przegrzebki z kasztanowym Puree.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 4 składniki do wrzenia w rondlu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Stań, odsłonięty, 10 minut.
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu. Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi; posypać 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń przegrzebki z patelni.
Wlać mieszaninę kalafiora do blendera.
Dodaj 1/2 łyżeczki soli, masła i czerwonego pieprzu.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Podawać puree z przegrzebkami.