Zapiekane przegrzebki z porem i cytrynowym masłem chilli
Przepis zapiekane przegrzebki z porem i cytrynowym masłem chilli może zaspokoić Amerykański głód w około 20 minut. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 793 kalorie, 10g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Super Bowl. 156 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz pod ręką masło, pietruszkę, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki W Sosie Maślanym Cytrynowym, Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowym z rumianym masłem, oraz Zapiekane przegrzebki z kapustą i porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na masło, wymieszać wszystkie składniki razem w dużej misce, a następnie dobrze ubić drewnianą łyżką, aż nie ma grudek masła w lewo. Łyżka na dużym arkuszu folii spożywczej, a następnie owinąć szczelnie w kształt kiełbasy. Schłodzić do jędrności (lub włożyć do zamrażarki, jeśli masz mało czasu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
świeża Resztka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ustaw patelnię za pomocą parownika lub zawieś żaroodporny durszlak na górze patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Smażone Krewetki, Obrane
3
Pory przeciąć na pół wzdłuż, a następnie pokroić w długie paski, o grubości tagliatelle. Przykryć, następnie parować przez 6 minut do miękkości, bez oznak skrzypienia. Doprawić, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tagliatelle
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Suszyć przegrzebki na papierze kuchennym i doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Rozgrzej patelnię na bazie ciężkiej, a następnie dodaj olej. Raz gorące, dodać przegrzebki, trzymając je blisko siebie to pomaga boki pozostać proste i wysokie, a nie zwiotczenie. Skwierczeć przez 2 minuty, aż karmelizuje i widać ciepło pełzające na zewnątrz. Obrócić nożem do palety, a następnie smażyć jeszcze 1 min. Zdjąć ogień, a następnie dodać kilka dobrych plasterków masła do patelni, łyżki nad przegrzebki, jak to topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Palety
Smażone Krewetki, Obrane
6
Aby służyć, wiatr Gniazdo ciepłych pora w środku 4 talerze, top każdy z 3 przegrzebki, łyżka na sosie maślanym (wygląda mądrze posypane wokół talerza), a następnie posypać pozostałą pietruszką. Wyciśnij trochę soku z cytryny, zanim się położysz.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.