Zapiekane przegrzebki z pomidorowo-Koprowym smakiem

Zapiekane przegrzebki z pomidorowo-Koprowym smakiem
Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, żarówkę kopru włoskiego; zapisz kilka liści, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z oliwkowym smakiem karczochów, Zapiekane przegrzebki z Pietruszkowo-tymiankowym smakiem, oraz Zapiekane przegrzebki z przysmakiem kukurydzy, boczku i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lay przegrzebki na papier towellined płyty i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 15 minut. Sezon z 1/2 łyżeczki. sól i odstawić jeszcze 5 minut. "Przyprawa przed gotowaniem rozwija najlepszy smak", mówi Clark. Wytrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Tymczasem zrób smaczek: jeśli używasz świeżych pomidorów, zanurz je w dużym garnku z wrzącą wodą, 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Ostudzić, a następnie obrać. (Jeśli używasz pomidorów z puszki, nie gotuj.) Do sadzenia pomidorów, wystarczy przeciąć je na pół i wycisnąć. Rdzeń i kości w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Podgrzać 2 łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę, koper włoski i szczyptę soli i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać czosnek i gotować 2 minuty; dodać kminek i gotować 1 minutę więcej, często mieszając. Wymieszać pomidory i gotować, aż sos będzie błyszczący i zagęszczony, o 8 protokół. Pozostałe masło wymieszać "aby nieco emulgować SOS", następnie dodać natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Podgrzej dużą patelnię (najlepiej żeliwną; z nieprzywierającą skórką nie dostaniesz dobrej skórki) na średnim ogniu, aż do gorąca. Zawirować w oleju, a następnie ułóż przegrzebki w jednej warstwie na patelni, z dużą przestrzenią wokół każdego. Gotować bez ruszania przegrzebki aż złoty i chrupiący pod spodem, o 2 protokół; następnie włączyć i gotować przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zdjąć z ognia i niech przegrzebki siedzieć na patelni 1 minutę; przenieść do płyty, począwszy od najcieńszych przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podczas gdy przegrzebki są gotowania, łyżka niektóre smaki do zapiekanych potraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
10
Dodaj przegrzebek lub dwa do każdego. Na wierzch każdego z odrobiną smaku i kawałkiem liści kopru włoskiego. "Każda dekoracja powinna być częścią potrawy i powinna być zjedzona."
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn