Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą
Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Z Podsmażonymi Ogórkami, Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, oraz Zapiekane przegrzebki z pomidorowo-Koprowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Pieprz
Sól
3
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj przegrzebki; gotować 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
5
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj sok pomarańczowy na patelnię; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać masło, mieszając do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
8
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj plastry kopru włoskiego i cebulę; smażyć 3 protokół. Wymieszać liście kopru włoskiego, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu i plasterki pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Koper Włoski
Pieprz
Cebula
Sól
10
Podawać natychmiast.
11
Podawać z: chlebem pełnoziarnistym z sosem Kaparowo-miętowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Pełnoziarnisty
Sos Do Zanurzania
Mięta
12
Wybierz Składnik
13
Duże przegrzebki morskie są idealne do szybkiego i wypełniającego źródła białka każdej nocy w tygodniu. Można je smażyć lub sadzić, a następnie dodawać do sałatek i makaronów lub podawać solo jako entre. Ich łagodny smak i uniwersalny wygląd sprawiają, że są dobrym gospodarzem dla złożonych smaków.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.