Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą
Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Z Podsmażonymi Ogórkami, Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, oraz Zapiekane przegrzebki z pomidorowo-Koprowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki; gotować 3 minuty z każdej strony.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj sok pomarańczowy na patelnię; gotować 2 protokół.
Dodać masło, mieszając do stopienia.
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj plastry kopru włoskiego i cebulę; smażyć 3 protokół. Wymieszać liście kopru włoskiego, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu i plasterki pomarańczy.
Podawać z: chlebem pełnoziarnistym z sosem Kaparowo-miętowym
Duże przegrzebki morskie są idealne do szybkiego i wypełniającego źródła białka każdej nocy w tygodniu. Można je smażyć lub sadzić, a następnie dodawać do sałatek i makaronów lub podawać solo jako entre. Ich łagodny smak i uniwersalny wygląd sprawiają, że są dobrym gospodarzem dla złożonych smaków.