Zapiekane przegrzebki z pikantnym Puree z pieprzu Piquillo
Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, gałązkę tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Hiszpańskie Mini Chlebki Mięsne I Ryż Pieprzowy Piquillo, Przegrzebki Z Pikantnym Puree Z Marchwi, oraz Chrupiący Kurczak z Jalapeno Beurre Blanc i pikantnym Puree z pieprzu Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree: z grubsza posiekaj cebulę, czosnek, paprykę, piquillos i kolendrę; następnie dodaj wszystkie składniki puree do robota kuchennego, z wyjątkiem oliwy z oliwek oraz soli i pieprzu. Pulsuj kilka razy, aż wszystkie składniki zostaną drobno pokrojone w kostkę. Po pokrojeniu w drobną kostkę powoli skropić oliwę do malaksera, pulsując. Smak, dodać sól i pieprz, w razie potrzeby.
Usuń puree z procesora i dodać do dużej patelni na średnim ogniu. Gotować przez 2 do 3 minut, stale mieszając, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Przegrzebki: Pat i suche przegrzebki z ręcznikami papierowymi; lekko doprawić solą, pieprzem i cayenne.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na bardzo dużym ogniu. W partiach, gotować przegrzebki na złoty kolor i nieprzezroczyste przez cały, o 2 protokół na stronę.
Talerz przegrzebki na białym prostokątnym talerzu, lekko mżawka płyta i przegrzebki z piquillo pieprz puree.
Udekoruj świeżym tymiankiem i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.