Zapiekane Przegrzebki Z Parmezanem
Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, szczypiorek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem Parmezanowym i Ratatouille, Zapiekane Przegrzebki Na Zwiędłym Risotto Ze Szpinakiem I Parmezanem, oraz Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Umieść ser N płytkie naczynie lub zamykaną plastikową torbę do przechowywania żywności. Zapiekanka z serem. Resztki sera należy wyrzucić.
Rozgrzać olej i masło w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować połowę przegrzebków na raz w oleju 3 do 6 minut, obracając raz, aż złoty kolor na zewnątrz i biały i nieprzezroczyste wewnątrz.
Posypać pieprzem i szczypiorkiem.