Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi

Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Jeśli 2,11 zł za porcję wpadki w budżecie, zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi może być super bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, masło, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki ze szparagami i pancettą, Zapiekane przegrzebki z Pancettanem i brukselką, oraz Zapiekane przegrzebki z groszkiem i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę 3 awokado i usunąć pestki. Wymieszać miąższ do robota kuchennego i dodać wasabi, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku. Proces aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
WasabiWasabi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Patelnię rozgrzać na średnim ogniu. Gotować pancetta aż chrupiące i tłuszcz renderuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć pancettę z patelni i dodać masło oraz czosnek. Po rozpuszczeniu masła dodać przegrzebki na patelni i delikatnie sear aż lekko rumiane. Około 1 minuty na stronę. Łyżka puree z awokado na każdym talerzu, ułóż pancettę na górze, a następnie podsmażone przegrzebki. Paprykę drobno pokroić w kostkę i udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn