Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi

Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Jeśli 2,11 zł za porcję wpadki w budżecie, zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi może być super bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, masło, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki ze szparagami i pancettą, Zapiekane przegrzebki z Pancettanem i brukselką, oraz Zapiekane przegrzebki z groszkiem i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę 3 awokado i usunąć pestki. Wymieszać miąższ do robota kuchennego i dodać wasabi, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku. Proces aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
WasabiWasabi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Patelnię rozgrzać na średnim ogniu. Gotować pancetta aż chrupiące i tłuszcz renderuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć pancettę z patelni i dodać masło oraz czosnek. Po rozpuszczeniu masła dodać przegrzebki na patelni i delikatnie sear aż lekko rumiane. Około 1 minuty na stronę. Łyżka puree z awokado na każdym talerzu, ułóż pancettę na górze, a następnie podsmażone przegrzebki. Paprykę drobno pokroić w kostkę i udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn