Zapiekane przegrzebki z kapustą i porami

Zapiekane przegrzebki z kapustą i porami
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 138 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i pieprz, przegrzebki morskie, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z kapustą i porami, Zapiekane przegrzebki z chrupiącymi porami, oraz Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn