Zapiekane przegrzebki z groszkiem cukrowym i rzodkiewką

Zapiekane przegrzebki z groszkiem cukrowym i rzodkiewką
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 4,52 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz rzeżucha, ocet sherry, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone rzodkiewki i groszek cukrowy z koperkiem, Zapiekane przegrzebki z groszkiem i pancettą, oraz Groszek Cukrowy Smażony dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn